Reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är friskvård
Reiki är en form av healing – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte “tro på healing” för att det ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Rent praktiskt går det till så att vi pratar lite innan sessionen. Du får sedan lägga dig på en brits, mjukt och skönt med kudde och filt. Du fokuserar på att slappna av. Jag kommer lägga mina händer antingen på eller ovanför din kropp. Jag kan även använda mig av kristaller, aromaoljor eller liknande hjälpmedel beroende på vad just du behöver. Det här kommer vi överens om tillsammans. Du kan även få Reiki på distans.

Vill du ha mer information om behandlingen eller har några frågor. Kontakta gärna mig!