Allmän information om mina behandlingar.

SINGELFRANSAR
Jag jobbar med syntet/mink fransar. Dem efterliknar den naturliga fransen väldigt mycket. Singelfransar sätter man endast en lösfrans på en naturlig frans. Att separera fransarna och bara sätta på EN av dina egna fransar är väldigt viktigt för ett bra resultat och för en säker fransförlängning där kunden inte har ont eller besväras på något sätt av sin förlängning.

BLACK DIAMOND
Är en frans som är platt vilket kan ge ett fylligare mascara intryck. Dem är väldigt mjuka och lätta och även dessa fäster man endast en frans på en av dina egna naturliga.

VOLYMFRANSAR
Är inte samma sak som singel. Här har man chansen att skapa så mycket mer. Volymfransar är mycket tunnare än singelfransar. Man skapar ett knippe med fransar. Man kan alltså fästa flera lösfransar på EN av dina naturliga. Detta gör att man kan skapa ett mjukt fint intryck eller ett svartare intensivare intryck.
– Jag använder mig endast av produkter från Cilier när jag gör fransar. Dem har säkra testade produkter.

Lashlift
Med hjälp av 2 permanentvätskor och kuddar/spolar på ögonlocket böjer man sina egna fransar. Mer att läsa om denna behandling finns under fliken “Lashlift”.

TRÅDNING
Trådning är ett effektivt sätt att få bort oönskat hår i ansiktet för både kvinnor och män. Haka, överläpp och ögonbryn är vanliga områden att tråda. Det är en urgammal hårborttagningsmetod från mellanöstern. Man använder en tunn bomullstråd som dras över hårstråna och drar upp dom ur roten.

ÖGONBRYN
Färg och form av bryn är en av mina mest bokade behandlingar. Du berättar om dina önskemål och jag delger min kunskap. Du får under tiden en spegel där jag hela tiden visar och konsulterar med dig för bästa resultat. Du kan välja om du vill att jag ska använda tråd eller bara pincett för hårborttagning. Färg kommer vi fram till efter önskemål och möjlighet. Jag erbjuder även styling tips på ögonbrynen efteråt om du är intresserad.